YT Eat - шаблон joomla Продвижение

Sarrazac AS importerer spesialiteter fra Maison Lahouratate, en familiebedrift som ble startet i 1850. Nå har du anledning til å kjøpe nydelige franske pølser i Norge, rett fra det lokale slakteriet i Vallée d'Ossau i Pyreneene:

Vi tilbyr ferske pølser, til en perfekt grillsesong:

  • Chipolatas: Lang og tynn pølse laget av svinekjøtt. Perfekt resultat på grill eller i stekepanne.
  • Saucisses de Toulouse: Litt tykkere (middags)pølse enn Chipolatas. Meget god til hjemmelaget cassoulet eller sammen med linser og svinekjøtt (Petit-salé)
  • Merguez: Tynn og spicy pølse laget av okse- og fårekjøtt. Nydelig på grillen, til hjemmelaget couscous eller som smaksforsterker til hvit fisk.
De 3 variantene ser du avbildet ovenfor, sammen med våre 3 spekepølser som ligger i kurvene på disken:
  • Saucissons du Béarn: Tradisjonell fransk spekepølse av svin, modnet i 5-6 uker. Fast konsistens og raffinert krydret. Perfekt til spekefatet eller tapas med Manchego og oliven.
  • Saucisses sèches: En tynnere utgave av Saucisson du Béarn, modnet i i 3-4 uker. En klassiker til aperitiff, snacks eller tapas.
  • Chorizo: Tradisjonell chorizo, forsiktig krydret med røkt pepper som gir en fin varme og fantastisk aroma. Prøv den i omelett, eller bare som tapas eller til spekefatet.
Vi har til og med kvalitetsspekeskinken Jambon de Bayonne, laget med stolthet av Jean-Marc Lahouratate og modnet i minst 12 måneder:

 

Varene selges kun til privatpersoner, ved forhåndsbestilling. Vi tat imot bestillinger 5 til 6 ganger i året.

Informasjon om disse datoene får du ved å følge oss på vår Facebookside eller melde deg på nyhetsbrevet. Da vil du aldri gå glipp av neste runde!